WORKSHOP: “Tag fjernbetjeningen tilbage”

Få en passende forstyrrelse – og et provokerende indspark!

Hvordan hænger selvledelse, relationskompetence og kommunikation sammen med øget trivsel, lavere fravær og bedre indlæringsresultater?

Har du lyst til at sætte dine lærere og pædagogers kompetenceudvikling på dagsordenen – så kommer vi gerne til din skole med en passende forstyrrelse – og et provokerende indspark!

Fra kompleks teori til praksisnær læring
På en 3 timers workshop får du og dine medarbejdere inspiration og smagsprøver på konkrete værktøjer fra SRK forløbet, som I direkte kan overføre til egen praksis.

Vi tilpasser til jeres hverdag
Workshoppen er involverende i sin form. Den er humoristisk, inspirerende – og til tider måske provokerende – og vi tilpasser naturligvis til jeres aktuelle situation og hverdag.

Pris
Kr. 15.000,- + moms. Op til 24 deltagere.

Workshoppen ledes af Steen Beck-Hansen

“Steen har mere end 20 års erfaring som facilitator, coach og underviser. Han formår med sin personlige stil og sit nærvær at skabe engagement og energi i udviklingsprocesser. Med både hjerte og humor omsætter han komplicerede, teoretiske ideer til dagligdags ”nede-på-jorden” eksempler, som umiddelbart kan anvendes i hverdagen.”

Har du spørgsmål eller ønsker du, at vi skal tage et uforpligtende møde så kontakt os her. Du er også meget velkommen til at ringe direkte til os på 29607278 (Steen) eller 29995601 (Helle).